Politica

Politica de confidentialitate

  • Cum folosim datele tale

Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor.

Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

Adresa de email

In cazul in care ne-ati furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la serviciile si/sau produsele noastre, dar si la resursele pe care le publicam periodic pe acest site.

Prenumele si Numele

In cazul in care ne-ati furnizat Prenumele si Numele dvs, folosim aceste date pentru a personaliza comunicarea noastra atat prin email-uri cat si telefonic. In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la serviciile si/sau produsele pe care vi le putem oferi si noutatile din domeniu care pot aparea.

Numar de telefon

In cazul in care ne-ati furnizat numarul de telefon, il vom folosi in situatiile in care vom considera mai eficienta aceasta cale de a comunica cu dvs.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ati fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folositi site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca dvs sa gasiti mai usor informatiile pe care le cautati.

Concluzie

Am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs sa nu fiti obligat(a) sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect sau sa nu va putem anunta cu privire la serviciile si/sau produsele din portofoliul nostru de care ati putea fi interesat(a).

  • Dreptul tau in contextul datelor

Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat si folosite datele dvs;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
  4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs;
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs;
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs personale catre dvs sau catre un alt operator;
  7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dvs, catre organele abilitate.

Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile legale, pentru modificarea, restrictionarea prelucrarii, accesului, portabilitatii si stergerii, prevazute mai sus, contactati-ne.