0

Cazare Bran

Stim cu totii cat de chinuitor este sa mergi zi de zi la serviciu si cu cata nerabdare asteapta fiecare om concediul de odihna, acea perioada in care va putea pleca in destinatiile dragi lui si va sta departe de stresul cotidian. Cu cat se apropie mai mult de perioada concediului, cu atat rabdarea oricarui angajat nu mai are margini, si asta pentru ca fiecare isi doreste sa se linisteasca, sa evadeze din rutina si cotidian care parca ne sufoca pe zi ce trece tot mai mult.  Dar sa nu credeti ca apele se linistesc prea tare atunci cand intr-un final ai intrat in concediu, si asta pentru ca apar o multime de alte probleme, cum ar fi faptul ca aproape nimeni  nu stie ce destinatie turistica sa aleaga pentru a se distra si relaxa.  

cazare branPoate ca majoritatea s-au obisnuit sa mearga la mare, insa nici soarele acesta mult prea puternic nu face bine, asa ca ideal ar fi sa incerci si alte locuri noi, in mod cert si ele au o frumusete aparte care merita descoperita. Sfatul nostru este sa alegeti destinatia Bran,o minunata zona de munte cu o multituine de peisaje si obiective turistice care abia asteapta sa fie descoperite. Inainte de a porni la drum, puteti cauta pe internet lista pensiunilor si ofertelor din aceasta zona, iar mai apoi sa alegeti o cazare Bran care sa corespunda cerintelor dumneavoastra. Va spuneam ca exista o multime de atractii turistice in acest loc, prin care si Castelul Bran, despre care sunt convinsa ca si dumneavoastra ati mai auzit, acesta este vizitat des atat de catre turistii romani, cat si de catre cei straini care se pare ca apreciaza, mai mult decat noi, frumusetea locurilor din Romania.

Sunteti curiosi unde se afla asezat acest impunator castel? Ei bine, se afla aproape de Brasov, la aproximativ 30 de minute de mers cu masina, este un traseu extrem de simplu, nu va imaginati ca trebuie sa patrundeti intr-o zona periculoasa. Ceea ce multi nu stiu (cei care nu l-au vizitat), este faptul ca acest castel este construit pe o stanca, bineinteles ca nu a fost pus acolo din intamplare. Acesta se afla intr-un loc important din punct de vedere strategic. Daca va veti hotara sa optati pentru cazare Bran si implicit sa va petreceti concediul in aceasta minunata zona de munte, veti putea vizita si muzeul ce se afla in incinta acestui castel.

Muzul se intinde pe 4 etaje si in el se afla expuse arme, mobilier, armuri si cateva colectii. Si in curtea castelului se afla un important punct de atractie pentru turisti, este vorba despre un muzeu al satului, nu foarte mare, dar care contine o multime de casute traditionale din aceasta zona de munte, este o adevarata minunatie. In mod cert toata zona Bran este precum un col de rai. Daca si dumneavoastra ati ramas surprinsi de minunatia acestui loc si doriti sa-l vizitati, noi va sfatuim sa optati pentru cazare Bran la pensiunea pappacabana.ro